HB RESTAURANT

Voor wie meer van vis houdt is een vissoep of bacalhau com natas, dourado (kabeljauw met room of uit de oven) een echte aanrader.
Wij raden u aan om hierbij een prachtige wijn uit de Alentenjano te drinken. Om uw ervaring compleet te maken, stellen wij een brede selectie van nagerechten uit de streek voor, zoals Sericaia met pruimen uit Elvas, Pão de Rala (een zoete luchtige cake), Farofias (geklopt eiwit) en rijstpudding. Dit alles gecombineerd met een schitterend uitzicht op het gevarieerde landschap van de Alentejo, waar men ook kijkt.

Type restaurant: traditionele Alentenjaanse keuken.
Capaciteit: 50 tot 60 personen.
Openingstijd: Dagelijks, met uitzondering van maandag.
N.B.: Reservering en grote groepen zijn mogelijk.
Omgeving: kalm, rustig, romantisch, gezellig, panoramisch uitzicht.
Evenementen: doopfeesten, verjaardagen, communies en partijen.

Kom dit geheim met ons delen ...

HB ACCOMMODATIE

Herdade dos Barros heeft 7 gezellige kamers, die in de typische Alentenjaanse stijl zijn ingericht.

Iedere kamer heeft een eigen badkamer, air conditie, televisie en natuurlijk een schitterend uitzicht over de landerijen van de Herdade en het…


BEKIJK MEER

HB RESTAURANT

Voor wie meer van vis houdt is een vissoep of bacalhau com natas, dourado (kabeljauw met room of uit de oven) een echte aanrader.
Wij raden u aan om hierbij een prachtige wijn uit de Alentenjano te drinken.…BEKIJK MEER

HB CAFETARIA

Op het café terras kunt u zich ontspannen en genieten van het uitzicht op het kasteel van Terena terwijl u van een kopje koffie of iets sterkers geniet. Dit is de perfecte plaats om bij te komen van het ontdekken…BEKIJK MEER

Deel dit geheim.

Apoios