HB HET HOTEL

Het hotel Herdade dos Barros is een plattelandshotel in het hart van de provincie Alentejo, dat uitkijkt op het historische plaatsje Terena, dat geheel ommuurd is.

Bij Herdade dos Barros, een typische “monte alentenjano” is alles er op gericht om het verblijf van de gasten zo prettig mogelijk te maken op het gebied van comfort en rust.

Hier vindt u nog plekjes waarin u zich in alle rust terug kunt trekken om volop van de vredige omgeving te genieten. Neem daarbij nog de uitstekende service en u heeft de ideale plaats om uw batterijen weer op te laden.
Omdat de tevredenheid van de gasten het eerste doel is, kunt u ervan verzekerd zijn dat het management team van Herdade dos Barros zijn uiterste best doet om uw privacy en rust te waarborgen. Zij zijn telkens op zoek naar wegen die uw verblijf bij hen veraangenamen.

Kom dit geheim met ons delen ...

HB ACCOMMODATIE

Herdade dos Barros heeft 7 gezellige kamers, die in de typische Alentenjaanse stijl zijn ingericht.

Iedere kamer heeft een eigen badkamer, air conditie, televisie en natuurlijk een schitterend uitzicht over de landerijen van de Herdade en het…


BEKIJK MEER

HB RESTAURANT

Voor wie meer van vis houdt is een vissoep of bacalhau com natas, dourado (kabeljauw met room of uit de oven) een echte aanrader.
Wij raden u aan om hierbij een prachtige wijn uit de Alentenjano te drinken.…BEKIJK MEER

HB CAFETARIA

Op het café terras kunt u zich ontspannen en genieten van het uitzicht op het kasteel van Terena terwijl u van een kopje koffie of iets sterkers geniet. Dit is de perfecte plaats om bij te komen van het ontdekken…BEKIJK MEER

Deel dit geheim.

Apoios