HB DE REGIO

Alentejo - een land van wisselende kleuren – intense geuren en verrassende vergezichten.
In deze regio, die rijk is aan historie en traditie, vindt u de rust en ruimte die u zoekt, ver weg van de hectiek van de steden, begeleid door de geluiden en geuren van de natuur onder een strakblauwe lucht.
Wij maken deel uit van het Evora district, de stad Evora staat op de Unesco Werelderfgoedlijst.
Herdade dos Barros ligt op loopafstand van het pittoreske plaatsje Terena. Hier kunt u niet alleen het kasteel bezoeken, maar ook het bizarre van kantelen voorziene kerkje Sanctuarium da Boa Nova, één van de meest bezochte monumenten van het Evora district.
Dit is een regio, die rijk is aan historie en monumenten – precies vijftien minuten van Terena ligt Vila Viçosa en het koninklijke paleis. Op twintig minuten ligt Monsaraz, bekend om zijn gastronomie en lokale kunst. Dicht bij Terena is het Alqueva meer – het grootste reservoir van Europa.
Er is van alles te beleven in de omgeving. Kom en ontdek de gastronomische genoegens van de streek, ontspan met een keur van wijnen en laat uzelf verwennen door de regio. Kom en bezoek ons, wij ontvangen u met open armen!

Kom dit geheim met ons delen ...

HB ACCOMMODATIE

Herdade dos Barros heeft 7 gezellige kamers, die in de typische Alentenjaanse stijl zijn ingericht.

Iedere kamer heeft een eigen badkamer, air conditie, televisie en natuurlijk een schitterend uitzicht over de landerijen van de Herdade en het…


BEKIJK MEER

HB RESTAURANT

Voor wie meer van vis houdt is een vissoep of bacalhau com natas, dourado (kabeljauw met room of uit de oven) een echte aanrader.
Wij raden u aan om hierbij een prachtige wijn uit de Alentenjano te drinken.…BEKIJK MEER

HB CAFETARIA

Op het café terras kunt u zich ontspannen en genieten van het uitzicht op het kasteel van Terena terwijl u van een kopje koffie of iets sterkers geniet. Dit is de perfecte plaats om bij te komen van het ontdekken…BEKIJK MEER

Deel dit geheim.

Apoios